YAZILAR

Kur’an Müslümanlığına Sapık Diyenlere İthaf Olunur

İslam dini babanızın malıymış gibi davranmaktan vazgeçin , kuranı hayatiniza rehber etmediginiz için hezeyan ve paranoyalarınızı din edinmişsiniz, dinin gerçek kaynagi kuranı hayatınızdan çikarip atalarınızin size bıraktigi uydurma hadislerle mezheplerle hurafelerle şirklerle dolu atalar dinini sahiplenip bu paranoyaları din diye yutturdunuz, kuranın içerigini bilmediginiz için kuranı tek kaynak ve tek rehber olarak kabul eden kuranın tabiri ile hanif olan müslümanlara yapmadiginiz iftira kalmadi, biz sizlerin şirklerle dolu kitaplarınızi okuyup coktan attık,sizde anlayarak kuranip okuyun bakalım.
iftira hayat rehberiniz olmus
hadi bize misyoner sapık buna benzer iftiralarla saldırıyorsunuz biz size hakkımızı helal ederiz önemli degil,
ama Allaha kurana attıgınız iftiraların hesabını asla veremesininız,kuranın anlaşılmaz tek başına yetmez oldugunu bagıra bagıra haykırıyorsunuz,çünkü Allah’tan başka kutsadıgıniz seyhleriniz gavslarıniz mezhepleriniz tanrilaştırdiginız sözde evliyalarınızın hiçbir hükmü kalmayacak, su taşıdıgınız şirk degirmenine malzeme bulamayacaksınız.
EVET PAYLAŞİMLARIMIZ SİNIRİNİZİ BOZUYOR. BOZSUN ÇOK ŞÚKÜR. ALLAHIN AYETLERİNI KURANIN DEDİGİ GİBİ BEYINLERİNİZİ ÇATLATANA KADAR ANLATACAGIZ,
SİZİN HURAFELERİNIZ HEZEYANLARINIZ KÜSTAH TAVRINIZ HAKARET VE İFTİRALARINIZ BİZİM SİNİRİMİZİ BOZMUYOR. AKSİNE İMANIMIZI PEKİŞTIRİYOR . İYİKİ VARSINIZ.

Tepkinizi İfade Edin
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

* Kaynak belirtmek suretiyle alıntı yapılabilir.
* Yazarın düşüncesi, sitenin genel düşüncesinden farklı olabilir (Düşünce farklılığı zenginliğimizdir).
* Yazının tüm sorumluluğu yazarın şahsına aittir.

Erkan Erdoğan

Erkan Erdoğan, Araştırma - İnceleme, İslam kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır. Rivayetten Vahye kitabının yazarıdır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu