Spotify’da dinlemek için buraya tıklayabilirsiniz… Ayakları ısınmayan, cildi mat soluk olan insanlarda glutatyon eksikliği vardır. Glutatyon; vücutta sürekli oluşan, insan vücuduna zarar veren serbest radikaller ve toksik maddeleri vücuttan atan, vücudu koruyan çok güçlü bir antioksidandır. Antioksidanların anası olarak vücutta sürekli bulunur. Vücudu sürekli olarak serbest radikallerden korur. Vücudun savunma mekanizmasını güçlendirir. Vücudun ısısını ve …
Renkli beslendiğinizde yaklaşık 25bin farklı madde alıyorsunuz. Beslenme destek dediğimiz şey budur. Renkli gördüğünüz her şeyde bu maddeler mevcuttur. Yeşil yapraklı sebzeler, meyveler, turuncu meyvelerde, havuçlarda karotenler olarak bulunurlar.Kırmızı karoteinitler; karpuz, greyfurt, somon, karideste vardır ama deniz ürünlerinde ağır metal çok olduğu için tercih etmiyoruz. Sarı karoteinitler; avokado, maydanoz, turunçgillerde vardır. Antioksidanların bio yararları; vücudumuzu …
Spotify’da dinlemek için buraya tıklayabilirsiniz… Ağır toksik yükünden kurtulmak için detoks programlarımızı yaptıktan sonra bağırsak astarını düzeltecek yağlar tüketmeliyiz. Özellikle kemik suları kullanmak gerekir. Kemik Yağı Küçük hayvanların kemiklerini bir tencereye alıp, içine bir miktar boyun eti, incik de ekleyerek 3-4 saat su da bekletip kanının çıkması sağlanır. Sonra süzüp, üzerine içme suyu eklenip harlı …
Bir çok beslenme şekli vardır. İnanca göre beslenme, hastalıklara göre beslenme, ketojenik beslenme, ayurvedik beslenme, Yin yang beslenme, mizaca göre beslenme ve bu beslenme şekillerinin listesi uzar gider. Fakat, ne tür beslenirsek beslenelim doğru beslenme için mutlaka uymamız gereken bazı kurallar vardır. Kendimiz için uygun bir beslenme programı yapmadan önce toksik yükten kurtulmak için doğru …
Bir insan dünyaya gönderilirken, büyük bir servet ile gönderilir. Bu servet (bağışıklık sistemi) 130-150 sene yetebilecek bir servet iken, kimi israf eder çabuk harcar, kimi dikkat ile yavaş harcar. Vücudumuzun, terazinin iki kefesi gibi bir dengesi var. Kefenin bir tarafında Helmint, bir tarafında Simbiyot var. Bazen Simbiyotlar çoğalır, bazen Helmintler çoğalır. Simbiyotlar, bizim yaşamımız için …