GÜNDEMHABER

Mohammed Salah Kur’an’ı Kerim’i yanından ayırmıyor

Bu sezon attığı gollerle Premier Lig ve dünya futbolunda adından en çok söz ettiren isim olan Mohamed Salah, Kur’an-ı Kerim’i yanından ayırmıyor.

Premier Lig’de attığı 29 golle gol krallığı yarışında zirvede yer alan Mohamed Salah, Liverpool’u sırtlamaya devam ediyor.

MANCHESTER CİTY’Yİ YIKAN İSİM

Mısırlı futbolcu, son olarak Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında 1 gol 1 asistle oynayarak Manchester City karşısında alınan 3-0’lık galibiyette önemli rol oynamıştı.


Geçtiğimiz günlerde Mısır’da yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 1 milyona yakın oy toplayan sevilen futbolcu, gittiği deplasmanlarda Kur’an-ı Kerim‘i yanından ayırmıyor.

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE 1 MİLYON OY ALDI

Liverpool’da bu yıl sergilediği futbolla tüm dünyanın beğenisini kazanan Mohamed Salah, ülkesi Mısır’da aday olmadığı cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 1 milyonun üzerinde oy topladı.

Ayrıca;

UYUŞTURUCUYA KARŞI BÜYÜK SAVAŞÇI

Mohamed Salah, ülkesi Mısır’da “uyuşturucudan uzak dur” isimli kampanyada görev almıştı. Salah’ın oynadığı kamu spotları sonrası ülkede rehabilitasyon merkezlerine gelen aramaların yaklaşık %400 arttığı açıklandı.

Tepkinizi İfade Edin
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

* Kaynak belirtmek suretiyle alıntı yapılabilir.
* Yazarın düşüncesi, sitenin genel düşüncesinden farklı olabilir (Düşünce farklılığı zenginliğimizdir).
* Yazının tüm sorumluluğu yazarın şahsına aittir.

0 0 Oy
Gönderiyi Puanla
Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları gör

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
0
Düşüncelerinizi bildirmek ister misiniz, lütfen yorum yapınx